Uitleg Patiëntenportaal 

Fysiotherapie Linda Bloemheuvel wil het jou zo makkelijk mogelijk maken en daarvoor is een patiëntenportaal ingericht. Je kan je hier inschrijven en je afspraken inzien of verplaatsen.

Het portaal zal zich de komende periode verder ontwikkelen.


INSCHRIJVEN

Het portaal kan je pas gebruiken op het moment dat je bekend bent in de praktijk. Daarvoor moet je je inschrijven. Onderdeel van de procedure is een controle van je gegevens.

  • Selecteer de optie "Inschrijven"

  • Vul je persoonlijke gegevens in.

  • Druk op Verstuur.

  • Je ontvangt via uw mailbox een bevestiging van de inschrijving. Hier wordt aan je gevraagd om op een link te klikken. Door dit te doen bevestig je dat je inderdaad de persoon bent die zich wilt inschrijven. (E-mail valideren).

  • Klik op de link in de mail.

Onze receptie ontvangt het bericht dat je je wilt inschrijven in de praktijk om een afspraak te maken. Tijdens hun werktijden wordt uw aanvraag verwerkt en krijg je online een afspraak toegestuurd.

Let op: U ontvangt dus niet direct na inschrijving een gebruikersnaam en wachtwoord.


INLOGGEN

Als je eenmaal je eerste afspraak hebt en je bent in het bezit van je gebruikersnaam en wachtwoord, dan kan je je afspraken te allen tijde inzien.

Het verzetten van afspraken naar een nieuw tijdstip is mogelijk op tijdstippen die hiervoor zijn vrij gegeven. Zit je gewenste moment er niet bij, neem dan contact met ons op: 06 - 38 61 93 69