Webshop

Gymball (65 cm)

Prijs: 9,99

De universele gymballen zijn gemaakt van duurzaam PVC van hoge sterkte met 200 kg laadvermogen en anti-slip bescherming. Gymballen zijn geschikt voor universeel gebruik in fitness-, cardio- en revalidatie-oefeningen.


Universele gymnastiekbal
Materiaal: PVC - zeer goed bestand tegen scheurtjes
Beschermend anti-slip oppervlak
Laadvermogen: 200 kg
Maten: 65 cm (eigen lengte 160-180 cm)
Ontworpen voor all-round fitness-, cardio- en revalidatie-oefeneningen

Plasstickers 2 stuks

Prijs: 3,95

Goed richten wordt beloond! Plasstickers™ plak je in de wc. Elke keer als de Plassticker™ tijdens het plassen wordt geraakt komt er een leuk plaatje tevoorschijn.
Kinderen vinden het zó leuk dat ze echt hun best doen om op de Plassticker™ te richten. Hierdoor wordt er minder naast de wc geplast.
Goed ingeplakt hebben Plasstickers™ een houdbaarheid van 3-6 maanden. Ze zijn bestand tegen alle gangbare schoonmaakmiddelen. Een doosje bestaat uit twee Plasstickers™ met een plastic handschoentje en gebruiksaanwijzing.

Magic Potty Zindelijkheidstraining

Prijs: 8,95

De training bestaat uit 2 'magic' Plasstickers™ voor in een potje, een kinderboekje, stappenplan en 75 zonnetje beloningsstickers.
Hoe werkt het? Je plakt een Plassticker™ op de bodem van een potje. Elk plasje wordt nu beloond met een leuk zonnetje in het potje. Na het zien van de zon in het potje mag de kleine ook nog één van de 75 zonnetje stickers in het bijbehorende kinderboekje plakken.
De training is compleet met een eenvoudig stappenplan inclusief checklist waarmee je kunt bepalen wanneer je het beste met de training kunt beginnen.

Menstruatiepleister

Prijs: 4,95

CureTape® Menstruatiepleister Erg veel vrouwen hebben vlak voor of tijdens de menstruatie last van nare menstruatieklachten: buikpijn, hoofdpijn en soms misselijkheid en braken. Met de CureTape® Menstruatiepleister verdwijnen deze klachten vaak erg snel.
In de verpakking vind je twee korte tapes welke op de buik worden aangebracht en één wat langere tape die op de rug wordt aangebracht. In het midden van elke tape zit een naad, zodat de papieren achterkant gemakkelijk kan worden verwijderd. Hierdoor is de pleister makkelijk zelf aan te brengen.

BESTELLEN

Verzendkosten variëren van €3,80 tot €6,50 afhankelijk van gewicht en grote van het pakket.